Waterafstotende hydrofuge gevel softwash gezocht, dan kan Vdn Cleaning u perfect van dienst zijn. Op onze website laten wij u ook kennis maken met onze diensten naast hydrofuge en gevelrenovatie

Waterafstotende hydrofuge gevel softwash

Hydrofuge van je dak of gevel betekend eigenlijk het impregneren van de gevel. Wij reinigen gevels en daken via softwashn dit is een nieuwe en revolutionaire methode om de gevel, het dak of de terrassen rondom je woning te reinigen.

Door je gevel te behandelen met softwash worden vuil en  bacteriën zoals schimmels en mos verwijderd.  Softwash werkt veel beter dan een hogedrukreiniger en we verbruikt slechts een derde van het water in vergelijking met hogedruk-reiniging. En wat belangrijk is het resultaat blijft vier tot zes keer langer zichtbaar. Je dak of gevel zal ook veel langer mooi blijven als we reinigen via softwash. 

Waarom softwash gebruiken?

Waterafstotende hydrofuge gevel  Softwash is, in tegenstelling tot hogedrukreiniging, de perfecte manier om jouw gevel, dak en buitenoppervlakken zoals parkings, sandwichpanelen, damwandplaten, white roofs… te reinigen. Met 100% biologisch afbreekbare producten verwijderen we vuil, insectennesten, mos, bacteriën, spinnenwebben, schimmels en algen onder een lage druk van zo’n drie tot vijf bar. Dat kan je vergelijken met de kracht waarmee water uit een tuinslang komt.

Softwash reinigt niet alleen maar pakt de oorzaak van de vervuiling aan zonder delicatere oppervlakken te beschadigen. Zo heb je langer resultaat. Klinkt geweldig, toch?

Soft Wash is het zachte alternatief voor hogedrukreiniging

Waterafstotende hydrofuge gevel  Softwash is vrij nieuw en nog niet door veel mensen gekend. In de volksmond betekent het reinigen van gevels, daken en oppervlakken met lage druk. Het is vergelijkbaar met het schoonmaken van de binnenkant van uw woning.

Je dak en gevel reinigen met Softwash is dé specialiteit van VDN Claning.  Met deze methode wordt een mengsel van reinigingsmiddel en water gebruikt om de oppervlakken van uw huis, gevel, dak of terras te reinigen – het is zacht, en effectief! Dit is een geweldige optie als u delicate oppervlakken of voorwerpen op of rond uw woning hebt die u niet wilt beschadigen.

Je huis, gevel, dak of terras of andere oppervlakken schoonmaken is een noodzakelijk kwaad. Het moet gebeuren, maar het is altijd lastig. Maar geen nood, wij doen dit voor jullie.

Uitgebreid dienstenpakket

Hoe gaan we te werk?

  • Onze medewerker komt vrijblijvend bij u langs om de uit te voeren schoonmaakwerken te bespreken en om uw wensen na te gaan.
  • U ontvangt een offerte voor uw schoonmaak opdracht.
  • De schoonmaakwerken worden stipt uitgevoerd. Telkens weer. Maakt u zich geen zorgen over de planning, die nemen wij voor onze rekening. Zo hoeft u enkel te genieten van propere werkomgeving! 

Voordelen van Softwash 

Er zijn verschillende voordelen aan Waterafstotende hydrofuge gevel  softwash reiniging in vergelijking met traditionele hogedrukreiniging. Dit zijn de volgende:

Het is veiliger: Wassen onder druk kan niet alleen schadelijk zijn voor mensen en huisdieren, maar ook voor bloemen en andere planten in uw tuin. Het hoge watervolume van een hogedrukreiniger kan kwetsbare vegetatie beschadigen of zelfs doden.

Het is gemakkelijker: Als u ooit een hogedrukreiniger heeft gebruikt, weet u dat dit veel tijd en energie kost. Met softwash reiniging gaan we alleen het reinigingsmiddel en water te mengen. En omdat deze methode geen grote hoeveelheden water vereist zoals hogedrukreiniging, is er ook geen zware apparatuur nodig.

Zijn er risico’s verbonden aan zacht wassen?

Er zijn wel enkele risico’s verbonden aan zacht wassen. Een daarvan is dat het gebruikte reinigingsmiddel delicate oppervlakken kan beschadigen als het niet correct wordt toegepast, laat het daarom over aan ons team. Een andere is dat de hoge druk van het water overstromingen kan veroorzaken als het niet zorgvuldig wordt gebruikt. Het is belangrijk om een ervaren softwashbedrijf zoals VDN Cleaning te kiezen om deze risico’s te vermijden.

Reacties van klanten

Wat onze klanten zeggen

Bij VDN Cleaning is alles altijd tip top in orde en Spic en span (. Robby is de ruitenwasser van de streek, gewoon een aanrader!!!!

Stef Geeraerts

DJ Stef

VDN Cleaning is een goede, betrouwbare ruitenwasser. Robby komt al jaren bij ons. Gewoon Top!

Jonathan De Bruyn

(de langen)
BEL ONS 0478 43 45 82

Onze diensten

01

All-Round reinigen

Reinigen van alle soorten ramen en omlijstingen. Onderhoud gemeenschappelijke delen appartementen Reinigen van gevels, poorten, veranda's, verluxramen. Reinigen van rolluiken, pvc dakgoten en zonnepanelen. Ontmossen van daken. Reinigen van parkings, terrassen, bankiraï, blauwe steen, betontegels en natuursteen. Het kuisen van burelen ...

02

Geanodiseerde oppervlakten

Het manueel of machinaal polijsten van uw glas en kaders of reinigen, herstellen, conserveren en beschermen Geanodiseerde oppervlakten reinigen, herstellen, conserveren en beschermen Wij kunnen uw gebouw weer voorzien van glans en brengen de meest doffe oppervlakten weer naar hun oorspronkelijke kleur.

03

Softwash

Softwash is, in tegenstelling tot hogedrukreiniging, de perfecte manier om jouw gevel, dak en buitenoppervlakken zoals parkings, sandwichpanelen, damwandplaten, white roofs… te reinigen. Met 100% biologisch afbreekbare producten verwijderen we vuil, insectennesten, mos, bacteriën, spinnenwebben, schimmels ... onder een lage druk van zo’n drie tot vijf bar

Vraag ons een offerte 

Contacteer ons vrijblijvend

Naast Waterafstotende hydrofuge dak via softwash kan u bij ons ook terecht voor: 

  • Reinigen van alle soorten ramen en omlijstingen
  • Onderhoud gemeenschappelijke delen appartementen
  • Reinigen van gevels, poorten, veranda’s, zonnepanelen, dakgoten
  • Ontmossen van daken
  • Herstellen, beschermen van je beglazing
  • Reinigen van gevels, betonplaten, houtpanelen, crepi
  • Enz

 

Wilt u meer weten over Waterafstotende hydrofuge gevel  softwash reinigen ? Neem dan contact met ons op via Vdnrobby87@gmail.com , of bel +32 478/43 45 82 of vul het contactformulier in.

Wat is het verschil tussen Soft Washing en hogedrukreiniging?

Het belangrijkste verschil tussen deze methoden is het niveau van de gebruikte druk. Wassen onder druk kan schadelijk zijn voor mensen en huisdieren, maar ook voor kwetsbare planten en bloemen. Het kan ook de buitenkant van uw huis beschadigen als het niet correct gebeurt. Met soft wash hoeft u zich geen zorgen te maken over schade aan uw huis of het milieu. Bovendien is deze methode ideaal voor het verwijderen van schimmel en meeldauw.

Kiezen voor Waterafstotende hydrofuge gevel softwash is niet alleen beter voor u en uw omgeving; het bespaart ook tijd en energie! Drukwassen vereist fysieke inspanning – je moet de ladder halen, de slang tevoorschijn halen en hogedrukreinigers mengen. Bij zacht wassen hoeft u alleen maar water te mengen met een zacht reinigingsmiddel en vervolgens op de oppervlakken te spuiten. Het is veel gemakkelijker dan hogedrukreiniging, dus als u niet in vorm bent of geen schade of letsel wilt riskeren bij het schoonmaken van de buitenkant van uw huis, is dit een geweldige optie

Waterafstotende hydrofuge gevel softwash