Reinigen van gevel crepi

Wilt u ook dat we bij jouw langs komen voor een gratis proefstuk bij deze foto is het gevel crepi maar doen allerlei soorten daken & gevels dus twijfel zeker niet om jouw gratis offerte en proefstuk aan te vragen‼️

‼️Softwash‼️

Bij het onderhouden van uw pand of woning komt veel kijken. Alle daken, gevels, straatwerk en andere buitenzijde van gebouwen hebben onderhoud nodig. Hiervoor maken wij gebruik van ons Softwash systeem en kunnen wij al dit onderhoud voor u uitvoeren. Met dit systeem maken we zelfs al uw houtwerk en dakkapellen weer als nieuw.  

Wat is Softwash?

Softwash is een reinigingsmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van lage druk en biologisch afbreekbare chemie. Middels deze methode pakken we schimmels, algen, organische vervuiling, mos en bacteriën aan en zorgen dat het te reinigen oppervlak weer grondig schoon wordt. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van hogedruk, waardoor er geen kans op schade is aan uw woning of pand. Nog een groot voordeel is dat de vervuiling bij de wortels wordt aangepakt, hierdoor blijft het te reinigen oppervlak soms wel 3 tot 5 keer langer schoon. Softwash is een manier van reinigen van grote oppervlakten die duurzamer werkt en het oppervlak langer schoonhoudt dan bijvoorbeeld hogedrukreiniging. Wij komen bij u langs en maken je een gratis prijsofferte en leggen je alles uit hoe we te werk gaan.