Schoonmaakdiensten in Geraardsbergen gezocht?  Op zoek naar een schoonmaker en ramen poetsers in je streek?  schoonmaakdiensten? Vdn Cleaning is een schoonmaakbedrijf werkzaam in de regio Denderstreek, Vlaamse Ardennen en het Pajottenland. Vdn Cleaning is een ervaren en betrouwbare schoonmaakbedrijf die kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop stelt.

Schoonmaakbedrijf Vdn Cleaning uit Geraardsbergen

Vdn schoonmaakdiensten Geraardsbergen is een jong en professioneel bedrijf gespecialiseerd in algemene schoonmaak. Zaakvoerder Robbie Van Den Neucker werkt met enkele zeer gemotiveerde medewerkers die dagelijks zorgen voor een propere werkomgeving.

Wij hebben een zeer uitgebreid dienstenpakket en kunnen alle schoonmaakwensen vervullen.

Specialiteit ruiten en ramen wassen

Wij kunnen u zo snel mogelijk van dienst zijn. Als schoonmaakbedrijf Geraardsbergen bieden we een zeer uitgebreid dienstenpakket aan, en kunnen we alle schoonmaakwensen vervullen. Elke dag zorgen we voor een propere werkomgeving bij bedrijven, we maken bureaus, kantoren, scholen, rusthuizen, winkels, garages, tankstations … schoon. Bedrijf Vdn Cleaning kan u ook van dienst zijn voor het onderhoud van uw vloeren, tapijten, computers, gevels … Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken wij graag uw wensen, we kunnen op zeer korte termijn ook bij u bedrijf komen schoonmaken.

Uitgebreid dienstenpakket

Hoe gaan we te werk?

 • Onze medewerker komt vrijblijvend bij u langs om de uit te voeren schoonmaakwerken te bespreken en om uw wensen na te gaan.
 • U ontvangt een offerte voor uw schoonmaak opdracht.
 • De schoonmaakwerken worden stipt uitgevoerd. Telkens weer. Maakt u zich geen zorgen over de planning, die nemen wij voor onze rekening. Zo hoeft u enkel te genieten van propere werkomgeving! 

Ons bedrijf bied schoonmaakdiensten aan ook in uw regio

Schoonmaakbedrijf Vdn Cleaning komt uit Smeerebeke Vloerzegem voor totale schoonmaak gaan we ook naar Geraardsbergen, Zarlardinge, Goeferdinge, Nederboelare, Schendelbeke, Ophasselt, Idegem, Zandbergen, Nieuwenhove, Waarbeke, Grimminge, Onkerzele, Moerbeke, Viane en ver daarbuiten.

Contacteer vrijblijvend
Interesse

in onze schoonmaakdiensten? Neem dan vrijblijvend contact op met schoonmaakbedrijf Vdn Cleaning voor een schoonmaak oplossing op maat. Mail: info@vdncleaning.be, bel 0478/43.45.82 of vul het contactformulier in. Vdn Cleaning staat voor betrouwbaar, en resultaatgericht schoonmaakonderhoud.


Onze activiteiten relevant aan schoonmaakbedrijf :

 1. Reinigen van ramen + omlijstingen : wekelijks, 1/maand en éénmalig
 2. Schoonmaak bij bedrijven en particulieren
 3. Reinigen van rolluiken en zonnepanelen
 4. Reinigen van dakgoten, poorten en ramen nieuwbouw
 5. Afwassen van gevels en reclameborden
 6. Onderhoud gemeenschappelijke delen appartementen
 7. Reinigen en onderhoud van toonzalen, tankstations, ramen van garages, winkels en veranda’s
 8. Reinigen van parkings, terassen, bakiraï, blauwe steen, betontegels en natuursteen
 9. Opkuisen van brandschade
 10. Enz
Reacties van klanten

Wat onze klanten zeggen

Bij VDN Cleaning is alles altijd tip top in orde en Spic en span (. Robby is de ruitenwasser van de streek, gewoon een aanrader!!!!

Stef Geeraerts

DJ Stef

VDN Cleaning is een goede, betrouwbare ruitenwasser. Robby komt al jaren bij ons. Gewoon Top!

Jonathan De Bruyn

(de langen)
BEL ONS 0478 43 45 82

Onze diensten

01

All-Round reinigen

Reinigen van alle soorten ramen en omlijstingen. Onderhoud gemeenschappelijke delen appartementen Reinigen van gevels, poorten, veranda's, verluxramen. Reinigen van rolluiken, pvc dakgoten en zonnepanelen. Ontmossen van daken. Reinigen van parkings, terrassen, bankiraï, blauwe steen, betontegels en natuursteen. Het kuisen van burelen ...

02

Geanodiseerde oppervlakten

Het manueel of machinaal polijsten van uw glas en kaders of reinigen, herstellen, conserveren en beschermen Geanodiseerde oppervlakten reinigen, herstellen, conserveren en beschermen Wij kunnen uw gebouw weer voorzien van glans en brengen de meest doffe oppervlakten weer naar hun oorspronkelijke kleur.

03

Softwash

Softwash is, in tegenstelling tot hogedrukreiniging, de perfecte manier om jouw gevel, dak en buitenoppervlakken zoals parkings, sandwichpanelen, damwandplaten, white roofs… te reinigen. Met 100% biologisch afbreekbare producten verwijderen we vuil, insectennesten, mos, bacteriën, spinnenwebben, schimmels ... onder een lage druk van zo’n drie tot vijf bar

Vraag ons een offerte 

Contacteer ons vrijblijvend

Wilt u meer weten over onze Schoonmaakdiensten in geraardsbergen ? Neem dan contact met ons op via info@vdncleaning.be, of bel +32 478/43 45 82 of vul het contactformulier in.

Wat is een Schoonmaakbedrijf


Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat schoonmaakdiensten aanbiedt op het gebied van eenmalige of regelmatige (vaak dagelijkse) schoonmaak in, op of aan gebouwen, kantoren of bedrijven algemeen. Hierbij kan het gaan om algemene schoonmaak, maar ook om specialistische reiniging zoals industrieel reiningen, asbestverwijdering of grondreiniging.