Schoonmaak bij bedrijven kan uiteraard ook bij VDN Cleaning.  Wij zorgen voor een schone en fijne werkomgeving voor u, de medewerkers en uw klant! Wij hebben jarenlange ervaring in het schoonmaakvak en dus ook in de schoonmaak van kantoren en poetsen van bedrijven.

Schoonmaak kantoren en  bedrijven

Wij begrijpen als geen ander dat een proper kantoor belangrijk is. U wilt een schoon gebouw, frisse werkplek en hygiënisch sanitair. Een schone werkomgeving laat namelijk een goede indruk achter op (potentiële) klanten, maar draagt ook nog eens bij aan de productiviteit van uw medewerkers. Kantoor schoonmaak in Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant gezocht? VDN Cleaning is gespecialiseerd in het uitvoeren van schoonmaakopdrachten bij bedrijven.  Ons team kan dagelijks of wekelijks uw kantoor of bedrijfspand schoonmaken.

Schoonmaakbedrijf VDN Cleaning uit Geraardsbergen

Vdn Cleaning staat garant voor een propere werkomgeving. Bedrijven hoeven zich nooit zorgen te maken over schoonmaak. Robbie en zijn team zijn zeer betrouwbaar en met het allerbeste materiaal en de beste producten maken wij sinds enkele jaren tal van bedrijven schoon. Van bureaus en kantoren tot het volledige bedrijf.

Uitgebreid dienstenpakket

Hoe gaan we te werk?

 • Onze medewerker komt vrijblijvend bij u langs om de uit te voeren schoonmaakwerken te bespreken en om uw wensen na te gaan.
 • U ontvangt een offerte voor uw schoonmaak opdracht.
 • De schoonmaakwerken worden stipt uitgevoerd. Telkens weer. Maakt u zich geen zorgen over de planning, die nemen wij voor onze rekening. Zo hoeft u enkel te genieten van propere werkomgeving! 

Vraag gerust een vrijblijvende afspraak en offerte aan. Wij evalueren steeds het eindresultaat met onze klanten. Zo garanderen wij u een continu kwaliteitsniveau.  Wij poetsen kantoren en bedrijven in Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant. Onze klanten komen voornamelijk uit de regio Denderstreek, Vlaamse Ardennen en het Pajotteland.   We hebben klanten uit Smeerebeke Vloerzegem, Geraardsbergen, Zarlardinge, Goeferdinge, Nederboelare, Schendelbeke, Ophasselt, Idegem, Zandbergen, Nieuwenhove, Waarbeke, Grimminge, Onkerzele, Moerbeke en Viane, intussen ook in Brakel, Ronse, Zottegem, Gooik ……

Reacties van klanten

Wat onze klanten zeggen

Bij VDN Cleaning is alles altijd tip top in orde en Spic en span (. Robby is de ruitenwasser van de streek, gewoon een aanrader!!!!

Stef Geeraerts

DJ Stef

VDN Cleaning is een goede, betrouwbare ruitenwasser. Robby komt al jaren bij ons. Gewoon Top!

Jonathan De Bruyn

(de langen)
BEL ONS 0478 43 45 82

Onze diensten

01

All-Round reinigen

Reinigen van alle soorten ramen en omlijstingen. Onderhoud gemeenschappelijke delen appartementen Reinigen van gevels, poorten, veranda's, verluxramen. Reinigen van rolluiken, pvc dakgoten en zonnepanelen. Ontmossen van daken. Reinigen van parkings, terrassen, bankiraï, blauwe steen, betontegels en natuursteen. Het kuisen van burelen ...

02

Geanodiseerde oppervlakten

Het manueel of machinaal polijsten van uw glas en kaders of reinigen, herstellen, conserveren en beschermen Geanodiseerde oppervlakten reinigen, herstellen, conserveren en beschermen Wij kunnen uw gebouw weer voorzien van glans en brengen de meest doffe oppervlakten weer naar hun oorspronkelijke kleur.

03

Softwash

Softwash is, in tegenstelling tot hogedrukreiniging, de perfecte manier om jouw gevel, dak en buitenoppervlakken zoals parkings, sandwichpanelen, damwandplaten, white roofs… te reinigen. Met 100% biologisch afbreekbare producten verwijderen we vuil, insectennesten, mos, bacteriën, spinnenwebben, schimmels ... onder een lage druk van zo’n drie tot vijf bar

Vraag ons een offerte 

Wat bieden wij aan bedrijven?

 1. Dagelijkse en 1 malige schoonmaakwerkzaamheden
 2. Onderhouden van vloer of tapijten
 3. Onderhouden van kasten en bureaus
 4. Facilitair onderhoud
  Wassen van ruiten en ramen, binnen en buiten
  Reinigen van de gevel

Industiele schoonmaak

Bij VDN Cleaning staat service en kwaliteit hoog in het vaandel, wij werken enkel met tevreden klanten. Wij maken steeds duidelijke afspraken met onze opdrachtgevers, zaakvoerder Robby Van Den Neucker is uw persoonlijk contact. Elk bedrijf krijgt uitstekende service en prijskwaliteit aangeboden. Ons bedrijf staat voor waarborg en kwaliteit in de schoonmaaksector.

Schoonmaakbedrijf Vdn Cleaning is een professioneel schoonmaakbedrijf die diensten aanbiedt op het gebied van eenmalige of regelmatige (vaak dagelijkse) schoonmaak in, of aan gebouwen. Het kan het gaan om reguliere schoonmaak, maar ook om specialistische industriele reiniging voor bedrijven. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij Vdn terecht.

Contacteer vrijblijvend

Bent u een bedrijf of winkel en heb je interesse om uw kantoren of burelen te laten onderhouden ? Of de ramen en ruiten van uw bedrijf of toonzaal te laten wassen?  Neem dan vrijblijvend contact op met ons voor oplossing op maat. Mail: Vdnrobby87@gmail.com, bel 0478/43.45.82 of vul het contactformulier in.

Vdn Cleaning staat voor betrouwbaar, efficiënt en resultaatgericht schoonmaakonderhoud bij bedrijven.

Naast schoonmaken bij bedrijven kan u bij ons ook  terecht voor :

 1. Reinigen van ramen + omlijstingen : wekelijks, 1/maand en éénmalig
 2. Schoonmaak bij bedrijven en particulieren
 3. Reinigen van rolluiken en zonnepanelen
 4. Reinigen van dakgoten, poorten en ramen nieuwbouw
 5. Afwassen van gevels en reclameborden
 6. Onderhoud gemeenschappelijke delen appartementen
 7. Reinigen en onderhoud van toonzalen, tankstations, ramen van garages, winkels en veranda’s
 8. Reinigen van parkings, terassen, bakiraï, blauwe steen, betontegels en natuursteen
 9. Opkuisen van brandschade
 10. enz

Vdn cleaning is een vaste waarde in schoonmaak bij bedrijven. Wij zijn gelegen in Smeerebeke Vloerzegem en werken intussen in de volledige regio Denderstreek, Vlaamse Ardennen en het Pajotteland. We hebben klanten uit Geraardsbergen, Zarlardinge, Goeferdinge, Nederboelare, Schendelbeke, Ophasselt, Idegem, Zandbergen, Nieuwenhove, Waarbeke, Grimminge, Onkerzele, Moerbeke en Viane, intussen ook in Brakel, Ronse, Zottegem, Gooik …

Tag: Schoonmaakbedrijf Den Haag DES.nl