Ruitenwasser Brakel gezocht, dan kan Vdn Cleaning u perfect van dienst zijn. Op onze website laten wij u ook kennis maken met onze diensten naast glazenwasser/ruitenwasser in Brakel.

Ruitenwasser Brakel

Vdn Cleaning dé Ruitenwasser Brakel is een professionele ramenwasser uit de Denderstreek. Bij ons kan je terecht voor : ramen en ruiten wassen, omlijstingen reinigen, veranda kuisen … en dit 1 keer per maand of 1 malig.

Ruitenwasser Brakel is een ervaren en betrouwbare ruitenwasser die kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop stelt

Schoonmaakbedrijf VDN Cleaning 

Ruitenwasser Brakel staat garant voor een propere werkomgeving. particulieren hoeven zich nooit zorgen te maken over schoonmaak. Robbie is zeer betrouwbaar en werkt alleen met de allerbeste materialen.  Schoonmaak bij particulieren kan wekelijks, om de 2 weken, maandelijks …

Ruiten kuisen bij particulieren

Ben je op zoek naar een ruitenwasser voor het wassen van uw ramen? Zoek je een glazenwasser in Oost Vlaanderen of Vlaams Brabant? Dan zit je goed bij ruitenwasser Vdn Cleaning.

Wij reinigen zonder strepen periodiek of eenmalig de ramen van particulieren en bedrijven. U hebt de keuze uit enkel buiten wassen, of zowel de binnen als buitenkant van uw ramen laten reinigen.

Bij wie wassen wij de ramen?

Wij wassen ramen bij winkels, bedrijven, garages, appartementen en andere. Particulieren kunnen eveneens bij ons terecht voor een betrouwbare ruitenwasser.

Net zoals bij de handelaars streven wij ook bij particulieren naar een langdurige relatie. Als Ruitenwasser Brakel kunnen wij wanneer u het wilt de ramen of ruiten komen wassen. U kunt hier kennis maken met een professionele en betrouwbare ruitenwasser die dit vak al jaren doet bij particulieren.

Uitgebreid dienstenpakket

Hoe gaan we te werk?

 • Onze medewerker komt vrijblijvend bij u langs om de uit te voeren schoonmaakwerken te bespreken en om uw wensen na te gaan.
 • U ontvangt een offerte voor uw schoonmaak opdracht.
 • De schoonmaakwerken worden stipt uitgevoerd. Telkens weer. Maakt u zich geen zorgen over de planning, die nemen wij voor onze rekening. Zo hoeft u enkel te genieten van propere werkomgeving! 

Voor schoonmaak bij particulieren kan je een vrijblijvende afspraak of  offerte aanvragen. Wij evalueren steeds het eindresultaat met onze klanten. Zo garanderen wij u een continu kwaliteitsniveau.  Wij poetsen bij particulieren in Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant. Onze klanten komen voornamelijk uit de regio Denderstreek, Vlaamse Ardennen en het Pajotteland.   We hebben klanten uit Brakel, Elst, Michelbeke, Nederbrakel, Opbrakel en Zegelsem …

Reacties van klanten

Wat onze klanten zeggen

Bij VDN Cleaning is alles altijd tip top in orde en Spic en span (. Robby is de ruitenwasser van de streek, gewoon een aanrader!!!!

Stef Geeraerts

DJ Stef

VDN Cleaning is een goede, betrouwbare ruitenwasser. Robby komt al jaren bij ons. Gewoon Top!

Jonathan De Bruyn

(de langen)
BEL ONS 0478 43 45 82

Onze diensten

01

All-Round reinigen

Reinigen van alle soorten ramen en omlijstingen. Onderhoud gemeenschappelijke delen appartementen Reinigen van gevels, poorten, veranda's, verluxramen. Reinigen van rolluiken, pvc dakgoten en zonnepanelen. Ontmossen van daken. Reinigen van parkings, terrassen, bankiraï, blauwe steen, betontegels en natuursteen. Het kuisen van burelen ...

02

Geanodiseerde oppervlakten

Het manueel of machinaal polijsten van uw glas en kaders of reinigen, herstellen, conserveren en beschermen Geanodiseerde oppervlakten reinigen, herstellen, conserveren en beschermen Wij kunnen uw gebouw weer voorzien van glans en brengen de meest doffe oppervlakten weer naar hun oorspronkelijke kleur.

03

Softwash

Softwash is, in tegenstelling tot hogedrukreiniging, de perfecte manier om jouw gevel, dak en buitenoppervlakken zoals parkings, sandwichpanelen, damwandplaten, white roofs… te reinigen. Met 100% biologisch afbreekbare producten verwijderen we vuil, insectennesten, mos, bacteriën, spinnenwebben, schimmels ... onder een lage druk van zo’n drie tot vijf bar

Vraag ons een offerte 

Contacteer ons vrijblijvend

Bij Ruitenwasser Brakel kan je terecht voor  :

 • Reinigen van alle soorten ramen en omlijstingen
 • Onderhoud gemeenschappelijke delen appartementen
 • Reinigen van gevels, poorten, veranda’s, zonnepanelen, dakgoten
 • Ontmossen van daken
 • Herstellen, beschermen van je beglazing
 • Reinigen van gevels, betonplaten, houtpanelen, crepi
 • Softwash reiniging
 • Enz

 

Wilt u meer weten over schoonmaken bij particulieren of andere schoonmaakdiensten? Neem dan contact met ons op via Vdnrobby87@gmail.com , of bel +32 478/43 45 82 of vul het contactformulier in.

Schoonmaak en zoveel meer

Bij Ruitenwasser Brakel staat service en kwaliteit hoog in het vaandel, wij werken enkel met tevreden klanten. Wij maken steeds duidelijke afspraken met onze opdrachtgevers, zaakvoerder Robby  is uw persoonlijk contact. Iedereen krijgt een uitstekende service en prijskwaliteit aangeboden. Ons bedrijf staat voor waarborg en kwaliteit in de schoonmaaksector.

Ruitenwasser Brakel is een professioneel schoonmaakbedrijf die diensten aanbiedt op het gebied van eenmalige of regelmatige (vaak dagelijkse) schoonmaak aan. Het kan  gaan om schoonmaken bij particulieren maar ook om specialistische industriele reiniging voor bedrijven.

Ruitenwasser Brakel is een vaste waarde in schoonmaak bij particulieren en bedrijven. Wij zijn gelegen in Schendelbeke en werken intussen in de volledige regio Denderstreek, Vlaamse Ardennen en het Pajotteland. Voor Schoonmaak bij particulieren hebben we klanten uit Brakel, Elst, Michelbeke, Nederbrakel, Opbrakel en Zegelsem

ruitenwasser brakel