Reinigen van dak- Dakreiniging gezocht, dan zit je hier aan het juiste adres! Dakreiniging met Softwash, ontmossen van daken, Dakpannen reinigen … is de  specialiteit van Vdn Cleaning. Op onze website laten wij u ook kennis maken met onze diensten naast hydrofuge en dakrenovatie

Reinigen van dak- Dakreiniging via softwash

Reinigen van dak- Dakreiniging via Hydrofuge betekend eigenlijk het impregneren van de gevel. Wij  daken via softwash dit is een nieuwe en revolutionaire methode om het dak van je woning te reinigen.

Door je dak of dakpannen te behandelen met softwash worden vuil en  bacteriën zoals schimmels en mos verwijderd.  Softwash werkt veel beter dan een hogedrukreiniger en we verbruikt slechts een derde van het water in vergelijking met hogedruk-reiniging. En wat belangrijk is het resultaat blijft vier tot zes keer langer zichtbaar. Je dak of gevel zal ook veel langer mooi blijven als we Reinigen van dak- Dakreiniging via softwash doen.

Waarom het belangrijk is een Softwash dakreiniging uit te voeren

Softwash dakreiniging is een populaire manier geworden om daken te reinigen zonder ze te beschadigen. Met deze methode kunt u zich ontdoen van al het vuil op het oppervlak, terwijl u ook eventuele mos- of schimmelproblemen van dichtbij kunt aanpakken. Het is geen wonder dat softwash dakreinigers steeds populairder worden! Ook al duurt het langer dan een traditionele hogedrukreiniger, het is de moeite waard omdat uw dak daarna veel langer schoon blijft. Hogedrukreinigers laten vaak resten achter die uw metalen schoorsteen kunnen aantasten of in de toekomst zelfs lekken kunnen veroorzaken! Als u op zoek bent naar een geweldige manier om uw huis in onberispelijke staat te houden, dan is softwash dakreiniging een uitstekende optie om te overwegen!

Softwash voor daken

Softwash is, in tegenstelling tot hogedrukreiniging, de perfecte manier om jouw gevel, dak en buitenoppervlakken zoals parkings, sandwichpanelen, damwandplaten, white roofs… te reinigen. Met 100% biologisch afbreekbare producten verwijderen we vuil, insectennesten, mos, bacteriën, spinnenwebben, schimmels en algen onder een lage druk van zo’n drie tot vijf bar. Dat kan je vergelijken met de kracht waarmee water uit een tuinslang komt.

Reinigen van dak- Dakreiniging via Softwash reinigt niet alleen maar pakt de oorzaak van de vervuiling aan zonder delicatere oppervlakken te beschadigen. Zo heb je langer resultaat. Klinkt geweldig, toch?

Uitgebreid dienstenpakket

Hoe gaan we te werk?

  • Onze medewerker komt vrijblijvend bij u langs om de uit te voeren schoonmaakwerken te bespreken en om uw wensen na te gaan.
  • U ontvangt een offerte voor uw schoonmaak opdracht.
  • De schoonmaakwerken worden stipt uitgevoerd. Telkens weer. Maakt u zich geen zorgen over de planning, die nemen wij voor onze rekening. Zo hoeft u enkel te genieten van propere werkomgeving! 

Softwash is milieuvriendelijk


Softwash dakreiniging is een milieuvriendelijk proces waarbij een speciale zeepoplossing aan het dakoppervlak wordt toegevoegd. De beste methode voor soft wash dakreiniging is het gebruik van de veiligste detergenten die beschikbaar zijn, die niet gevaarlijk en milieuvriendelijk zijn. Ze zijn biologisch afbreekbaar, vrij van parfum of geurstoffen, zonder petroleumdestillaten of schadelijke oplosmiddelen, waardoor ze veilig zijn voor u en uw gezin.

Omdat ze veilig zijn voor uw dakshingles, wassen deze chemicaliën jarenlange ophoping van grond weg zonder schade te berokkenen aan het plantenleven onder het oppervlak van uw huis. Een zacht wassysteem gebruikt minder water dan hogedrukreinigers, dus het beschermt het milieu door het wegvloeien in beken of vijvers rond uw huis te minimaliseren. U kunt ook het sproeisysteem van uw gazon gebruiken om uw gras te besproeien nadat het reinigingsproces is voltooid, in plaats van een slang te gebruiken om de zeepresten kwijt te raken.

 

Frequentie van zacht wassen

Softwashers leveren doorgaans slechts 1-2 reinigingen per jaar op, omdat het veel langer duurt dan hogedrukreiniging. Bovendien laat hogedrukreiniging een lelijk residu achter op de plaats waar de chemicaliën zijn gebruikt, wat metalen schoorstenen zal aantasten en in de toekomst problemen zal veroorzaken. Met zachte wasmachines krijgt u elke keer een grondige reiniging!

Levensvatbare reinigingsoplossing
Na een zachte wasbeurt kunt u de sproei-installatie van uw gazon gebruiken om uw gras te besproeien in plaats van een slang te gebruiken om de zeepresten weg te spoelen. Er is geen afspoeling van het reinigingsproces, zodat u uw huis mooi kunt houden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het beschadigen van planten!

Als u op zoek bent naar een manier om uw voorjaarsschoonmaak bij te houden, dan is soft wash dakreiniging een uitstekende optie die geen schade veroorzaakt of lelijke resten achterlaat op uw dakspanen! Ze zullen het er weer zo goed als nieuw uit laten zien zonder enige schade aan het materiaal toe te brengen.

De beste methode voor een soft wash is het gebruik van ongevaarlijke en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen die de planten onder het oppervlak niet schaden. Dit proces gebruikt minder water dan hogedrukreinigers, dus het beschermt ons milieu door het minimaliseren van run-off in nabijgelegen beken of vijvers rond uw huis. Als u op zoek bent naar een geweldige manier om de voorjaarsschoonmaak bij te houden, dan is soft wash dakreiniging een optie die u moet overwegen!

Reacties van klanten

Wat onze klanten zeggen

Bij VDN Cleaning is alles altijd tip top in orde en Spic en span (. Robby is de ruitenwasser van de streek, gewoon een aanrader!!!!

Stef Geeraerts

DJ Stef

VDN Cleaning is een goede, betrouwbare ruitenwasser. Robby komt al jaren bij ons. Gewoon Top!

Jonathan De Bruyn

(de langen)
BEL ONS 0478 43 45 82

Onze diensten

01

All-Round reinigen

Reinigen van alle soorten ramen en omlijstingen. Onderhoud gemeenschappelijke delen appartementen Reinigen van gevels, poorten, veranda's, verluxramen. Reinigen van rolluiken, pvc dakgoten en zonnepanelen. Ontmossen van daken. Reinigen van parkings, terrassen, bankiraï, blauwe steen, betontegels en natuursteen. Het kuisen van burelen ...

02

Geanodiseerde oppervlakten

Het manueel of machinaal polijsten van uw glas en kaders of reinigen, herstellen, conserveren en beschermen Geanodiseerde oppervlakten reinigen, herstellen, conserveren en beschermen Wij kunnen uw gebouw weer voorzien van glans en brengen de meest doffe oppervlakten weer naar hun oorspronkelijke kleur.

03

Softwash

Softwash is, in tegenstelling tot hogedrukreiniging, de perfecte manier om jouw gevel, dak en buitenoppervlakken zoals parkings, sandwichpanelen, damwandplaten, white roofs… te reinigen. Met 100% biologisch afbreekbare producten verwijderen we vuil, insectennesten, mos, bacteriën, spinnenwebben, schimmels ... onder een lage druk van zo’n drie tot vijf bar

Vraag ons een offerte 

Contacteer ons vrijblijvend

Naast Reinigen van dak- Dakreiniging via Waterafstotende hydrofuge softwash kan u bij ons ook terecht voor: 

  • Reinigen van alle soorten ramen en omlijstingen
  • Onderhoud gemeenschappelijke delen appartementen
  • Reinigen van gevels, poorten, veranda’s, zonnepanelen, dakgoten
  • Ontmossen van daken
  • Herstellen, beschermen van je beglazing
  • Reinigen van gevels, betonplaten, houtpanelen, crepi
  • Enz

 

Wilt u meer weten over Reinigen van dak- Dakreiniging en Waterafstotende hydrofuge en softwash reinigen ? Neem dan contact met ons op via Vdnrobby87@gmail.com , of bel +32 478/43 45 82 of vul het contactformulier in.

Wat is het verschil tussen Soft Washing en hogedrukreiniging?

Het belangrijkste verschil tussen deze methoden is het niveau van de gebruikte druk. Wassen onder druk kan schadelijk zijn voor mensen en huisdieren, maar ook voor kwetsbare planten en bloemen. Het kan ook de buitenkant van uw huis beschadigen als het niet correct gebeurt. Met soft wash hoeft u zich geen zorgen te maken over schade aan uw huis of het milieu. Bovendien is deze methode ideaal voor het verwijderen van schimmel en meeldauw.

Kiezen voor Waterafstotende hydrofuge dak softwash is niet alleen beter voor u en uw omgeving; het bespaart ook tijd en energie! Drukwassen vereist fysieke inspanning – je moet de ladder halen, de slang tevoorschijn halen en hogedrukreinigers mengen. Bij zacht wassen hoeft u alleen maar water te mengen met een zacht reinigingsmiddel en vervolgens op de oppervlakken te spuiten. Het is veel gemakkelijker dan hogedrukreiniging, dus als u niet in vorm bent of geen schade of letsel wilt riskeren bij het schoonmaken van de buitenkant van uw huis, is dit een geweldige optie

Waterafstotende hydrofuge dak softwash

Dak laten reinigen of ontmossen?

Er zijn verschillende softwash-behandelingssystemen om een dak te reinigen. De keuze van het softwashsysteem hangt af van de aard en de materialen van een bepaald dak en de eisen van uw klant.

Wij stellen voor dat we het softwashen van uw dak bekijken als een “behandeling” en niet alleen als “dakreiniging”. Op die manier zal uw als klant bereid zijn te wachten tot het volledige resultaat zichtbaar wordt, net zoals bij het innemen van een medicijn voor een lichaamskwaal.

De juiste methode om dakleien en dakpannen aan te pakken

We gaan de regenpijpen blokkeren (een tennisbal omwikkeld met lappen werkt vaak goed).
Nadien schrapen we met de hand het ergste mos en korstmos van het oppervlak van de leien.
We gaan het puin van het dak, verwijderen en de goten aanpakken. 
Daarna spuiten we een speciale vloeistof omhoog naar de top van het dak, zodat de chemische stof onder de overlappen stroomt, waar de sporen zich graag schuilhouden. Als de onderkant van de overlappen niet wordt behandeld, zal dit leiden tot een snelle herkolonisatie van de rest van het dak.
De kieren tussen de leien gaan we ook behandelen, want ook hier blijven vaak sporen en levende mossen/lichen/algen achter.

Uw dak laten reinigen? Of je dak laten ontmossen? Contacteer ons voor een vrijblijvende prijsofferte.