Internationaal sneltransport  op maat. Sinds 2001 zijn wij een internationaal transportbedrijf door heel Europa. Sneltransport omvat het totaal van activiteiten op het gebied van vervoer, opslag, overslag en informatie bij het verplaatsen van goederen of producten van oorsprong tot bestemming en bestaat uit.

Internationaal sneltransport

Internationaal sneltransport, vervoer: het gedeelte van transportactiviteiten waarbij de goederen of producten met een vervoermiddel naar elders worden verplaatst; opslag: het gedeelte van transportactiviteiten waarbij de goederen of producten in rust zijn; overslag: het gedeelte van de transportactiviteiten waarbij de goederen of producten van een toestand binnen het systeem in een volgende worden overgebracht, transportinformatie: de bij het sturen van transportactiviteiten benodigde documentatie. Een goed internationaal transportbeleid t.b.v. export moet meer zijn dan alleen de goederen tijdig te doen vervoeren vanuit de fabriek naar de plaats van bestemming. Een efficiënt transportbeleid gaat verder, heeft ook zeggenschap over b.v. de inkoop, productie, voorraad, informatie-wisseling. Kortom: beheersing van de totale goederenstroom, van grondstof tot eindproduct, van producent tot en met eindgebruiker. Vandaar dat internationaal verhuizen transport vaak in een adem genoemd kan worden met de term ‘physical distribution management’. Bij het kiezen voor een bepaalde wijze van transport mag de exporteur een ding niet uit het oog verliezen.

Transport door  Europa

Internationaal sneltransport Transport is een dienstenproduct dat niet altijd uit voorraad kan worden geleverd. Dit heeft dan tot gevolg dat de benuttingsgraad van transportmiddelen en bezettingsgraad een belangrijke rol spelen in de bedrijfsvoering van transportondernemingen. De keuze van transportmiddel moet vooral klantgericht zijn. Vaak komt bijvoorbeeld het wegtransport het dichtst bij de wensen van de klant, aangezien ook bij de andere transportwijzen eerst de weg gebruikt wordt om de goederen naar een station, haven, luchthaven, etc. te brengen; deze combinaties zijn dan niet altijd door alle betrokken partijen te controleren, dus niet altijd betrouwbaar. Van welke vervoersmogelijkheden de exporteur gebruik gaat maken, hangt onder andere af van het soort goederen. Er kan onderscheid worden gemaakt tussen stukgoederen en massagoederen. Stukgoederen worden meestal vervoerd in verpakte eenheden, terwijl massagoederen bijvoorbeeld als wagonlading vervoerd zullen worden. Een exporteur moet dus vaak ruim van tevoren afspraken maken met de transportonderneming over wanneer en waarheen de goederen getransporteerd moeten worden. Bovendien moet hij ook vaak aan de transporteur opgeven hoeveel hij denkt te exporteren. Deze factoren hebben op hun beurt weer gevolgen voor de bedrijfsvoering van de exportonderneming voor een Internationaal sneltransport.

Gespecialiseerd in Internationaal sneltransport binnen Europa!

Internationaal sneltransport  = Ophalen en leveren van goederen in Frankrijk, Spanje, Duitsland, Oostenrijk, Polen, Denemarken en Zwitserland binnen 24 uur en tot 1200kg!

In heel Europa

Wij van Internationaal sneltransport  zorgen ervoor dat uw pakket of partijvracht op een efficiënte en snelle wijze in heel Europa kunnen worden geleverd.

Tot 1200 kg snel geleverd

Wij van Internationaal sneltransport  kunnen dankzij onze gunstige marktpositie uiterst snel goederen leveren tot 1200kg en een volume van 30m3!

Altijd bereikbaar

24 uur per dag, 7 dagen per week het hele jaar door bereikbaar op nummer +32 (0) 48 72 60 703.
Snel, betaalbaar & veilig
We ondernemen al 10 jaar uiterst verantwoord en hanteren zeer scherpe tarieven. Wij verspreiden uw pakketten over uw klanten bij meerdere afleverpunten.
Goederenvervoer
Wij zorgen voor de distributie van uw goederen en levering aan uw klanten. Bekijk onze mogelijkheden voor grote en kleine transportoplossingen bij tarieven..
Stiptheid en levering
Wij van Internationaal sneltransport  begrijpen uw logistieke planning en leven deze nauwkeurig na, zodat uw goederen op tijd bij uw klanten worden bezorgd.

OP ZOEK NAAR PREMIUM GEBRUIKTE ONDERDELEN?

Auto demontage Van Gils is al jaren grote professionele speler in gebruikte auto onderdelen Leider in duurzaam en circulair Meer dan 80.000 onderdelen op voorraad Auto demontage Linkbuildingpicknicktafels